Malzemeler:
Parmesan Peyniri
1 paket milföy hamuru
1 adet yumurta sarısı
Susam
Hazırlanışı:
Öncelikle milföylerimizi buzluktan çıkartıp açılmalarını bekleyelim. Tezgahımıza susamı yayıyoruz üzerine miföyü koyuyor ve içine parmesan peynirimizi rendeliyoruz daha sonra merdane yardımıyla hamuru açıp parmesanın hamura yapışmasını sağlıyoruz. Hamurumuzu uzun bir şekilde açtıktan sonra şeritler kesip çevirerek burgu haline getiriyoruz. Yağlı kağıt serdiğimiz veya yağladığımız fırın tepsisine dizip yumurta sarısını sürdükten sonra 180 derecelik fırında üzeri kızarıncaya dek pişiriyoruz.
Tarif gerçekten çok kolay ve lezzetli de oluyor şimdiden afiyet olsun :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder